Diner

Diner

3-gangen keuze-menu € 29.50

Boerenbrood met smeersels.

Vitello tonato

Tomatensoep

Gefrituurde champignons.


Vega-fantasie
Rumpsteak met stroganoffsaus
half maishoentje met paddenstoelensaus
Hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten-garnituur, salade en friet.

Chef’s dessert
kaasplateau, 3 soorten kaas
Koffie met likeur en bonbon
Starters.
Boerenbrood met smeersels € 5.75
Gefrituurd champignons met knoflooksaus € 8.50
Vitello tonato kalfsmuis tonijnmayonaise € 9.75
Carpaccio noten, pesto Parmezaanse kaas € 9.75
Gamba’s knoflook, Spaans peper € 13.50
Charcuterie voor 2 royale plank met diverse vleeswaren worst, Amsterdams zuur, boerenbrood met smeersels € 19.50
Soups. € 6.50
Geserveerd met een vers gebakken kaasstengel.
Chef’s soup
Kreeftenbisque gamba, room
Tomato soup pesto, room
Doesburgse mosterdsoep room
Hoofdgerechten.
Spareribs knoflooksaus BBQ-saus € 16.95
Kalfswang in eigen jus € 21.75
Rundertournedos rodewijnjus 150 gram € 23.25
Rundertournedos rodewijnjus 250 gram € 29.25
Coquelet in het geheel gebraden maishaantje romige saus met paddenstoelen € 18.50
Kalfsentrecote met dragonsaus € 22.50
Noorse zalm kruidensaus € 19.75
Vega-fantasie wisselend gerecht van de chef € 17.00
Al onze hoofdgerecht + gerechten van de houtskool grill worden geserveerd met verse groenten garnituur, salade, friet, en gebakken aardappeltjes.
Van de Houtskoolgrill.
Black Angus steak 200 gram € 23.50
Black Angus entrecote 200 gram € 27.50
Black Angus rib-eye 250 gram € 26.50
Black Angus rib-eye 400 gram € 37.50
Rumpsteak 200 gram € 19.95
Kipsaté van de grill eigengemaakte satésaus € 16.50
De Black Angus-gerechten van de grill worden geserveerd met rodewijnjus of romige saus met paddenstoelen of pepersaus.
Tafeltopers.

Iedere week bedenkt de chef een aantal heerlijke verse seizoensgerechten voor u.

Bekijk op onze krijtborden welke gerechten deze week speciaal voor u bedacht zijn.
Kids 3-gangenmenu € 15.00
Ook los te bestellen.

Tomatensoep (€4.50)
Doesburgse mosterdsoep (€4.50)
Hamburger met friet (€8.50)
Zalm met friet (€8.50)

IJs met dip en saus (€4.00)

Dessert.
Chocolademousse met vanillecrème en vruchtensorbetijs € 8.50
Warm chocoladetaartje met vanille-ijs en slagroom € 7.50
Creme brûlée met vanille-ijs en slagroom € 7.50
Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs € 8.50
Koffie compleet chocoladebrownie met caramel en likeur € 8.50
Glas dessertwijn € 4.75
Kaasplateau 4 Hollandse kaasjes appelkaneelstroop, port-peer en notenbrood € 9.75
Glas Ruby Port €3.75